Avusteinen seksi

Avusteisen seksin palvelut on tarkoitettu vammaisille/vammautuneille henkilöille, joiden liikkumiskyky on heikentynyt, tai se puuttuu kokonaan, mutta seksin harrastaminen on tärkeää ja haluaa saada apua siihen.

Aluksi asiakkaan kanssa sovitaan tapaaminen (etänä tai asiakkaan kotona jos vaatii esim. laitteisiin tai paikkoihin tutustumista etukäteen), missä käydään läpi avun tarpeen tasot sekä toiveet toteutuksesta.

Käymme läpi myös seksin apuvälineet, mahdolliset olemassa olevat sekä niiden hankinnat, ja tarvittaessa konsultoin myös fysio-/toimintaterapeuttia.

Seksissä avustaminen voi olla joko passiivista avustamista, eli esim. pukemista, riisumista, asentoihin auttamista ja välineiden ojentamista, tai aktiivista avustamista, eli avustaja voi jäädä paikalle seksin ajaksi, esimerkiksi turvaamaan asentoja tai tärkeitä elintoimintoja.

Seksissä avustaminen ei ole seksuaalista kanssakäymistä asiakkaan kanssa, eikä se ole seksipalvelua.

Olen käynyt avusteisen seksin koulutuksen elokuussa -22, joulukuussa -22 valmistunut seksuaalineuvojaksi. Pohjakoulutukseltani olen lähihoitaja ja tehnyt vuosia hoitotyötä sekä avustustöitä vammaisten ihmisten parissa.

Oikeus omaan seksuaalisuuteen

Kaikilla on oikeus nauttia seksuaalisen suuntautumisensa mukaisesta seksuaalisuudesta ja ilmaista seksuaalinen suuntautumisensa ja sukupuolensa haluamallaan tavalla.”

-seksuaalioikeudet, väestöliitto Uudistettu Seksuaalioikeudet-julkaisu luettavissa | Hyväkysymys.fi (hyvakysymys.fi)

Hinnat:

Suunnittelu tapaaminen: 60min/60€

Avustus käynti asiakkaan kotona: 160€ (yli 30km Limingasta lisätään matkakulut)

Hinnat sis. alv 24%