Terapeuttinen parisuhdeohjaus

Parisuhdeohjaukseen voi tulla monenlaisessa tilanteessa, yksin, kaksin tai useamman kumppanin kanssa.

Usein havahdutaan ulkopuolisen avun tarpeeseen vasta ison kriisin keskellä, ja silloin voidaan tarvita paljon aikaa ja resursseja sen selvittämiseen. Toisinaan voidaan tarvita terapia tasoista työskentelyä, mutta usein voi auttaa myös parisuhdeohjaajan säännölliset tapaamiset.

Äärimmäisen tärkeänä näen myös sen, että jo ennen kriisejä käydään puhumassa parisuhteen asioista ammattilaisen kanssa. Se on mitä mahtavin keino päivittää parisuhdetta, sekä löytää ja syventää yhteyttä entisestään.

Työskentelyni viitekehyksenä käytän ratkaisukeskeisyyden ja tunnekeskeisyyden näkökulmia, eli autan asiakkaita löytämään keinoja saada suhdetta ja arkea paremmaksi ja toimivammaksi, sekä pohdimme tunteiden taustalla olevia syitä ja seurauksia. Parisuhdeohjauksessa on tavoitteena oppia ymmärtämään toista, näkemään käyttäytymisen taakse, ja hyväksymään myös menneisyyden vaikutukset parisuhteeseen. Käytän työskentelyssäni erilaisia terapeuttisia menetelmiä, sekä harjoituksia ja tehtäviä jotka auttavat konkreettisella tasolla.

Tapaamiset

Tapaamiset tapahtuu etänä, tai lähiseudulla asuvien asiakkaiden kotona.

Tapaamisia on yleensä viidestä kerrasta eteenpäin, mutta toisinaan jo pari kertaa saattaa antaa suhteelle paljonkin.

Varaa aika laittamalla viestiä tai sähköpostia.

Tällä hetkellä ei jonoja, joten ohjaukseen voi päästä nopeallakin aikataululla!

Yksilötapaaminen: 60min/60€

Pari-/monitapaaminen: 75min/70€

Parisuhteen hoitopaketit:

Puhtia ja piristystä:

Tapaamisia yhteensä 5

2 yksilötapaamista ja 3 paritapaamista

Tapaamiset aloitetaan yhteistapaamisella, missä pohditaan yhteisiä tavoitteita. Puhtia ja piristystä-paketti on tarkoitettu tilanteeseen, missä ei olla isojen kriisien keskellä ja liian kaukana toisista. Voitte tulla hakemaan uusia näkökulmia, tapoja keskustella asioista, tai pohtimaan jotakin pientä pulmaa suhteessanne. Yksilötapaamisilla keskitytään pohtimaan yksilöllistä hyvinvointia parisuhteessa.

Hinta yhteensä: 300€ (norm, 345€)

Ymmärrystä ja hyväksyntää:

Tapaamisia yhteensä 10

4 yksilötapaamista ja 6 paritapaamista.

Tapaamiset aloitetaan yhteistapaamisella, missä pohditaan yhteisiä tavoitteita. Ymmärrystä ja hyväksyntää-paketti antaa teille syvemmin ymmärrystä haastavien tunteiden ja ristiriitatilanteiden takaa, sekä hyväksyntää niihin asioihin, jotka sitä kaipaavat. Saatte myös uusia näkökulmia ja keinoja suhteen hoitamiseen.

Hinta yhteensä: 620€ (norm, 690€)

Parisuhteen hoitopaketti laskutetaan ensimmäisen käynnin jälkeen, jos asiakkaat päätyvät valitsemaan sen. Laskutuksen voi tehdä kahdessa tai kolmessa erässä.

Hinnat sis. alv 24%